PRESLUŠAVANJE [playliste]

Od 2011. do 1. maja 2015. godine na ovom delu bloga je, zahvaljujući servisu Grooveshark, bilo moguće preslušavanje pedesetak različitih setova muzike.

Od maja 2015. godine traje selidba na Mixcloud, na kojem su dostupne sve nove liste, 

na ovoj stranici je samo deo.


2018/ Best of 2018 (godišnja lista)


2017/ Najdraže pesme (godišnja lista)2016/ Najbolje iz prvog frtalja godine2016/ Pesme o ljubavi, raskidima, grobljima i donjem vešu2016/ 33 1/3 Vinilne priče2016/asteroid 342843 (David Bowie Tribute)2016/najbolje iz 2015.2015/noćurak #72015/and dream of sheep
2015/noćurak #6: jazz!2015/sedma petkovača
2015/budućnost radija? (sa kanala Bojan-koji-priča, intervju)2015/noćna III :: friday night2015/stand! :: za jačanje morala i zbunjivanje neprijateljske žive sile i tehnike2015/za kišnu noć :: mellow2015/začinjena petkovača :: happy friday #5 2015/četvrta petkovača :: happy friday #4 
2015/noćna :: night moves II

2015/doviđenja i hvala na svim pesmama (za B92)2015/nizvodno :: downstream drifting2015/preparations for a journey
2014/godišnja lista (više o listi >>)2011/dobro došli - bolje vas našli (za janeta >>)

2011/rex ilusivii/mitar subotić suba 
10 comments:

 1. Kakva je ovo riznica bisera! Čitav jedan mali (ili bogami ne baš tako mali) radio program od svega da se napravi. Odoh da razmotrim sve opcije spajanja tvojih plej lista u jednu (ne volim ti ja mnogo da preklikĆavam na kraju jedne do početka druge.

  Odlično!

  ReplyDelete
 2. Sizife, ova stranica će te pamtiti do kraja svog postojanja :) Postoji već dugo, playliste se ređaju li ređaju, dobiju poneki "lajk" na FB, ali ovo je prvi komentar koje su sve te liste zajedno dobile :)

  Što se tiče "spajanja" - nije nikakav problem ako si korisnik Grooveshark-a, iz svake playliste pojedinačno prevučeš sve pesme "kod sebe", tj. na tvoju playlistu, i to je to :)

  Zgodan je taj servis, lepo radi, velika baza, a ako nešto baš nedostaje, dozvoljava relativno brz upload.

  Uživaj!

  ReplyDelete
 3. Vidis ti sta ocaj ucini za coveka. Preslusavao sam onu @Jane playlistu sve dok mi nije nestala juce. :( Ali, onda rekoh "da prokopam i vidim cega joste ima...". I - otkrovenje!

  Zahvaljujem na trudu oko sastavljanja svega ovoga. :)

  ReplyDelete
 4. Svasta se ovde krije, stilovi i zanrovi se krecu u svim pravcima, nema na cemu, to je zaista uživanje sklapati... Nego, kako ti je nestala lista sa teksta o Janetu?

  ReplyDelete
 5. mmm, bice da je moj Firefox nesto zeznuo... proverio sam preko Chromium-a, tamo sve fercera... session zreo za restart... izvinjavaj za false alarm...

  Uzgred, Chromium (mozda i Chrome?) built-in prevodilac "vidi" tvoj text kao Croatian. Uticaj Alana Forda? :)

  ReplyDelete
 6. Dobro je da radi!
  Hmmm... Ja sam pak siguran da je blog ostao setovan na english... A counter mi ponekad prijavi i da ljudi citaju "preslicavanje" koristeci google prevod sa srpskog na hrvatski! I onda i ja odem na taj link, i padnem sa stolice od prevoda...

  ReplyDelete
 7. Iskreno sam dirnuta što postoji jedno ovakvo mesto, i što sam ga našla. Samo mi mrvicu žao što nisam ranije. Ali valjda je tako i trebalo. Da mi dođe baš sad. Da je danima preslušavam, i doziram. Kao neku dobru knjigu kad polako čitaš, da joj ne dođe brzo kraj. Samo izgleda da ova knjiga ima mnoge nastavke. Preplavljuju.

  ReplyDelete
 8. Mreža je puna iznenađenja :)
  Drago mi je ako sve ove liste podsećaju na dobru knjigu, koja se čita lagano, odlaže se kraj :)

  (Sad sam shvatio da na ovu stranicu nisam ubacio najnovije liste - odnosno one koje su skockane u proteklih nekoliko nedelja, srediću to uskoro)

  Hvala!

  ReplyDelete
 9. Slučajno naleteh na na ovaj blog i iskreno mi je žao sto nisam ranije.Ova muzika spaja neke lepe stvari kao što su ,dobra knjiga,dobra pley lista ,dobra čaša vina, i ugodna fotelja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nikad nije kasno! Biće još, svakako.
   Uživajte!

   Delete