Tuesday, 19 March 2013

Depeche Mode: "Delta Machine" [preslušavanje!]

Dvadeset godina udaljeni od (muzički) najkompleksnijeg albuma koji su ikada snimili ("Songs of Faith and Devotion") - Depeche Mode nastavljaju plovidbu uz reku: svaki put sve svedeniji, oslonjeni na teške klavijature i Dejvov glas, kojem je Martinovo terciranje sve manje potrebno, iako nikada nije zvučalo skladnije.

Na prvo preslušavanje je jasno - "Delta Machine" ne donosi nijednu veliku pesmu, kao ni preveliku promenu u zvuku u odnosu na "Sounds of Universe".

No - pažljivije (i glasnije) treće preslušavanje tokom vožnje po loše osvetljenim beogradskim ulicama otkriva nekoliko odličnih momenata: Uz prvi singl "Heaven" - obratiti pažnju na "Angel", "Broken" (koja kao da je "pretekla" još sa "Music for the Masses" albuma), "My little Universe" i "Soothe My Soul" koji će se tokom ovogodišnje turneje svakako svirati uz "Personal Jesus".

Beogradski koncert nije daleko i vreme je za učenje tekstova novih pesama.
Album je od danas dostupan za preslušavanje na iTunes platformi, ali i na Groovesharku - uz dodatak - četiri snimka sa bonus CD-a. Obratite pažnju na "All That's mine".

Sve je tu.

Album je dostupan za preslušavanje na Deezeru >>



 .

No comments:

Post a Comment