Tuesday 5 February 2013

Nick Cave & The Bad Seeds: "Push the Sky Away" [preslušavanje]

Pet godina nakon objave izvrsnog "Dig Lazarus Dig" i beogradskog koncerta koji ću svakako pamtiti još dugo >>Nick Cave & the Bad Seeds objaviće 18. februara "Push the Sky Away".
Juče objavljeni spot za "Jubilee Street" me odveo sve do "Alice", sećate se stare pesme sa "Tender Pray" u kojoj Nick krišom posmatra devojku koja se presvlači kraj prozora.

Iako do objave albuma ostaje još 14 dana -  sve je dostupno za preslušavanje.
Nakon prvog preslušavanja, garantujem 
repeat, 
repeat, 
repeat...

Izvrsno.

Novo: ukoliko playlista u nastavku ne radi, album je dostupan za preslušavanje i na NPR stranici (živeli Javni servisi Sjedinjenih Država! :). Link >>

Play >>

UPDATE: Album je dostupan za preslušavanje na Deezeru >>


4 comments:

  1. odličan je.

    jedna od dobrih nikolinih osobina, koja je očigledna već dosta godina u nazad, je da "lepo stari" (isto to se . može reči i za npr. bouvija).
    čovek ne pokušava da bude isto što je bio pre 20 ili 30 godina. kontinuitet postoji, vidljiv je ali se vidi i razvojni put, sazrevanje.
    ne mogu se svi time pohvaliti.

    ReplyDelete
  2. 1, 3, 5, 6. i 9. ako moram, a moram, da izdvojim; Nik lepše stari i kroti.

    ReplyDelete
  3. sjajno. poetični kejv :)

    ReplyDelete
  4. Elegantno "stari", ima ovde pasaža koji su me podsetili i na "Your Funeral My Trial", to je valjda dokaz kontinuiteta :)
    Izvrstan album, nakon 7-8 slušanja u 2-3 dana, nisam ovako uživao u njegovim novim albumima odavno... Pravi trenutak, to je.

    ReplyDelete